Még üres a kosarad

Nézz körül a legújabb termékeim között!

Irány a webshop

Körtés-avokádós saláta
image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml

Gyorsan összedobható vega saláta, ami kiváló vacsora lehet.
Körtés-avokádós saláta

Hozzávalók:

(4 adag)

3 közepes körte
2 avokádó
fél kígyóuborka
fél citrom leve
3-4 marék madársaláta

Az öntethez:
6 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 kis kanál méz 
1 evőkanál mustár
frissen őrölt bors

 

Tápérték (1 adag/db):

Energia:

368
kcal

Fehérje:

3.2
g

Zsír:

25.3
g

Szénhidrát:

26.2
g

Elkészítés:

A meghámozott körtéket, valamint az avokádókat felezzük meg és vágjuk szeletekre. A megmosott uborkát karikázzuk fel. Az egészet keverjük össze, adjuk hozzá a leveleire szétszedett madársalátával. Facsarjuk rá a citromlevet. Az öntet hozzávalóit keverjük el egy kis tálkában és öntsük a salátára, majd az egészet keverjük össze és tálaljuk.