Még üres a kosarad

Nézz körül a legújabb termékeim között!

Irány a webshop

ÁSZF

Az alábbi általános szerződési feltételek kizárólag a FittAlak webáruházán keresztül eszközölt szerződéskötések esetében érvényesek.

A FittAlak Kft. webáruházán keresztül történő vásárlással kapcsolatos főbb információk

A FittAlak Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságtól (a továbbiakban: FittAlak Kft.) történő online vásárlás esetére kizárólag az alábbi általános szerződési feltételeknek (a továbbiakban: ÁSZF) a www.fittalak.hu honlapon közzétett (a továbbiakban: Webáruház), a rendelés időpontjában a honlapon található változata érvényes.

Jelen ÁSZF tartalma érvényes: 2020.05.25-től visszavonásig.

Az alábbi általános szerződési feltételek kizárólag a FittAlak Webáruházán keresztül eszközölt szerződéskötések esetében érvényesek.

1. Alapinformációk:

A Webáruházon keresztül történő vásárlás során a Vásárló és a FittAlak Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság között jön létre szerződés, melynek

székhelye: 1144 Budapest, Szentmihályi út 12-14. 2. em. 66.
cégjegyzékszáma: 01 09 184975
nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
adószáma: 24835466142
e-mail: info@fittalak.hu

1.1. A megrendelni kívánt terméket vagy termékeket a Webáruházban található WEBSHOP menüpontból érheti el

A Webáruházban történő vásárlásnak nem feltétele az érvényes regisztráció. A Vásárlónak nem szükséges regisztrálnia.

1.2. A Webáruházban az rendelhet, aki betöltötte 18. életévét.

A megrendelések leadása a webshopban elektronikus úton lehetséges. E-mailen, levélben és telefonon leadott rendeléseket nem fogadunk el.

1.3. A Webáruházban a termékek kapcsán feltüntetett árak és más tájékoztatások nem minősülnek ajánlattételnek, ez csupán felhívás ajánlattételre. Az ajánlatot jelen szerződés szerint a Vásárló teszi, amennyiben jelzi vételi, megrendelési szándékát a FittAlak Kft. felé. A szerződés létrejötte az a pillanat, amikor a Vásárló ajánlatát a FittAlak Kft. visszaigazolja.

A Webáruházban megvásárolható termékek árai magyar forintban értendők és bruttó árakban értendőek.. A Webáruházban található árak a webshopban leadott rendelésekre érvényesek.

2. Vásárlás lépései:

a, kosárba helyezés

b, adatok megadása

c, szállítási és fizetési mód kiválasztása

d, megrendelés

A Vásárló által kiválasztott termékre vonatkozó vételi ajánlata akkor minősül a FittAlak Kft.-vel közölt ajánlatnak, amikor az online rendelés során a vásárló az ott kért adatokat megadta és az d) pontban rákattint a „Megrendelés” gombra. Fenti gomb megnyomásával a vásárlónak fizetési kötelezettsége keletkezik, mely a webshop felületén is látható.

A Vásárló rendelésének elküldését követően, a FittAlak Kft. e-mail üzenetet küld a Vásárló részére, amelyben visszaigazolja, hogy a FittAlak Kft. megkapta a rendelést és felsorolja annak részleteit (kézhezvétel igazolása).

3. Fizetés

A webshopban előre utalással és Simplepay bankkártyás fizetéssel van mód fizetni.

A megrendelt áru a teljes vételár és szállítási díj kifizetésig a FittAlak Kft. tulajdonában marad.

4. Házhozszállítás

A Webáruházban megrendelt termékeket a Magyar Posta szállítja házhoz, a megrendelés során megadott szállítási címre.

5. Termékszavatosság

A vásárolt termék hibája esetén a vásárló termékszavatossági igényt érvényesíthet.

A vásárló termékszavatossági igényként kizárólag a hibás termék kicserélését kérheti. A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek.

A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén bizonyítani szükséges. A hibát legkésőbb a felfedezésétől számított 2 hónapon belül kell bejelenteni, a késedelmes igénybejelentésből eredő károkért a gyártó nem felel.

6. Vásárlástól való elállás joga

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet rendelkezései alapján a vásárló, az áru átvételét követő 14 naptári napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Vásárló nyilatkozatát az elállásra nyitva álló határidő lejárta előtt elküldi, azaz akár a megrendelés kézhezvételétől számított 14. naptári nap végéig ezt megteszi.

A visszaküldés díja minden esetben a Vásárlót terheli.  Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

A határidőn belül gyakorolt elállás a felek közti szerződés megszűnését eredményezi, mely alapján az átvett terméket, illetve a megfizetett vételárat (valamint főszabály szerint az egyéb, járulékos költségeket) vissza kell szolgáltatni a másik félnek.

Ha a Vásárló eláll a szerződéstől, köteles a terméket eredeti, sértetlen állapotban (DVD esetében bontatlan celofán csomagolásban) haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldeni az alábbi címre:

FittAlak Kft.

Szolnok

Pf.: 339.

5001

A FittAlak Kft. mindaddig visszatarthatja a Vásárlónak az elálláshoz kötődően visszajáró összeget, amíg a Vásárló a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Kérjük, hogy a Vásárló a visszaküldéskor lehetőség szerint az eredeti csomagolást használja és mellékelje az eredeti számlát is. Későbbi térítési igények elkerülése érdekében, óvatosan ellenőrizze az árut és ne okozzon benne kárt (pl. karcolás, foltok stb.).

A Vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát az alábbi, a FittAlak Kft. által eladott termékek tekintetében:
a) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a FittAlak Kft., vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak (pl.: táplálkozási program, mely egyénileg kérdőív kitöltése után készül) ;
b) olyan előre meghatározott létszámú program és hozzákapcsolódó limitált nyomtatott termék esetén, amelyre a Vásárlóknak csak limitált létszámban van lehetősége jelentkezni és megvásárolni (pl.: Nagy Átalakítás program)
c)romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
d) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
e) olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel.
f) elektronikusan, saját eszközre letöltött programok esetében, melyben a visszaküldés nem lehetséges (pl.: Edzésvideók, Fit5 program, Fitt&mentes ünnepi receptek)