Még üres a kosarad

Nézz körül a legújabb termékeim között!

Irány a webshop

Jogi nyilatkozat

Az fittalak.hu oldal felhasználójának minősül mindenki, aki az fittalak.hu oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. Amint a felhasználó megkezdi az fittalak.hu oldalhoz kapcsolódó szolgáltatások bármelyikének igénybevételét, automatikusan elfogadja az itt megjelent felhasználási feltételeket:
 

A fittalak.hu weboldalon (“lap”) található tartalom a FittAlak Kft. szellemi tulajdona.

Cégadatok: 
FittAlak Kft. 
1144 Budapest, Szentmihályi út 12-14 2.em. 66.
Adóigazgatási azonosítószám: 24835466-1-42
Cégjegyzék száma: Cg. 01-09-184975

A FittAlak Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A fittalak.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
Az üzleti célú felhasználás minden formája tilos.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.  A FittAlak kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
•    nem módosítja az eredeti információt,
•    a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A fittalak.hu domainnév szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a FittAlak Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges. 

A fent leírtak ismeretét természetesnek veszem, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.
Ha Ön elhagyja honlap oldalait, és más internetes honlapra kerül át, úgy ott más feltételek érvényesek.

A FittAlak Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.

A használati feltételek módosításáról nem lesz közzétéve kifejezett felhívás. Időről időre ezért ellenőrizni kell, hogy történt-e változtatás a használati feltételekben.