Még üres a kosarad

Nézz körül a legújabb termékeim között!

Irány a webshop

Ritáról

Balogh Rita vagyok, nemzetközi végzettségű fitnesz sportedző. 10 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött rengeteg hölgynek segítettem már a sikeres alakformálásban. Létrehoztam saját márkám, melyet a FittAlak névre kereszteltem. A változatos FittAlak programjaim célja, hogy segítsek neked egészséges életmód tanácsokkal, fitt receptekkel és hatékony edzésprogramokkal a legjobb formádba lendülni. 

Egészséges táplálkozás

Hitvallásom, hogy az egészséges táplálkozás legalább olyan fontos, mint a rendszeres mozgás. Épp ezért nagy hangsúlyt fektetek a étkezések megreformálására, hogy változatos, tápanyagokban gazdag, ugyanakkor alakbarát ételekkel ismertessem meg a közösségem. Saját receptjeim előnye, hogy gyorsan és könnyen elkészíthetőek, így tanulás/munka, valamint gyerekek mellett is kivitelezhetőek. Tegyél egy próbát velük!

Rita fitt receptjei

Rendszeres mozgás

Változatos és hatékony otthoni edzésekkel és a hozzájuk tartozó edzéstervekkel igyekszem segítséget nyújtani az alakformálásban. Mindenki könnyen megtalálja a kedve és edzettségi szintjének megfelelő tornákat, hiszen nehézségi szintek szerint: kezdő, középhaladó, valamint haladó videókat különböző színek jelölik. Találd meg a hozzád megfelelőket és mozogj velem!

Rita edzésprogramjai

Ajánló

Itt mindent megtalálsz amire programjain során szükséged lehet! Nézz szét a kínálatban!