• Szállítási információk
 • Kosaram (0) 0 Ft

Táplálkozási program

7 napos
személyre szabott étrend
8.000Ft Az ár bruttó összegben értendő14 napos
személyre szabott étrend
12.000Ft Az ár bruttó összegben értendő
Személyre szabott, egyéni étrendkészítés dietetikus szakember közreműködésével. Az étrend összeállítása kérdőív kitöltése alapján készül.

Mit jelent ez a táplálkozási program?

Fitnesz szakemberként tudom, hogy az eredményes fogyáshoz, a vonzó alak eléréshez, majd annak megtartásához nem csak a mozgás, hanem a megfelelő táplálkozás is rendkívül fontos.

Ezért úgy döntöttem, hogy hazánk egyik legjobb dietetikus szakemberének közreműködésével létrehozunk egy olyan táplálkozási rendszert, mely Magyarországon egyedülálló és a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelel. 

Minden étrend egyedi, személyre szabott étrendkészítést jelent, ami csak Neked és a céljaidnak, egyéni sajátosságaid figyelembe vételével készül. 

Nagyon magasra tettük a mércét, hiszen több mint 2800 ételféleséget írtunk össze, azaz ennyiből dolgozunk, garantálva a minőségi, egyedi étrendeket nőknek és férfiaknak egyaránt.

Kétféle nagy csoport közül lehet kiválasztani a megfelelő programot:

 1. FOGYÓKÚRÁS (fogyást elősegítő étrend)
 2. EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ (jelenlegi alak hosszútávú megtartását segítő étrend)

A kétféle programon belül pedig számos további egyéni paramétert lehet majd a kérdőív segítségével megadni (mi a pontos cél, hány étkezést tartalmazzon az étrend, ételallergia és még sok minden mást)

Lehetőség van speciális eseteket is figyelembe venni az étrendtervezésnél melyek:

 • KISMAMÁK
 • LAKTÓZÉRZÉKENYEK
 • VEGETÁRIÁNUSOK
 • DOHÁNYZÓK

 • Normál testtömeg-tartomány értékét
 • Testtömeg-indexet (BMI) 
 • Napi szükségletet részletesen lebontva
  (energiaszükséglet, vitamin és ásványi anyag szükségletet, mindezt tételesen kimutatva. Például: A-vitamin, magnézium, koleszterin értékek stb.)
 • Élelmiszer ajánlást (miből hány egységet érdemes fogyasztani, egyféle táplálkozási piramis)
 • Részletes étrendet napokra lebontva, grammra pontos értékekkel
  (mennyiségekkel, hozzávalókkal, kalóriaértékkel, szénhidrát-fehérje-zsír pontos értékeivel)
 • Az ételek elkészítési útmutatóját, receptekkel
 • Bevásárlási listát

Tehát innen is látszik, hogy nem csak egy étrendet, hanem egy egész táplálkozási iránymutatást nyújtunk. Hatalmas kincs, hiszen nagyon sok összetett információt tartalmaz, mely megkönnyíti és segíti a mindennapjaid!

Hagyományos ételektől a reformkonyháig mindféle étel megtalálható a táplálkozási programunkban. Nem dolgozunk méregdrága hozzávalókkal, és mindig figyelembe vesszük a szezonalítást is, így amennyire lehet pénztárca barát étrendeket készítünk.

Íme néhány ételfotó ízelítőként, melyet a táplálkozási programban résztvevők készítettek:

 
 
 
 

Jelenleg 7 és 14 napos étrend közül lehet választani, ami nem azt jelenti kizárólag 7 és 14 napra szól, hiszen a napok és az egyes étkezések szabadon felcserélhetőek, duplázhatóak.

Nem mellesleg egy jó útmutató és alap, amivel kiderülhet milyen ételekre, és napi kalóriára van szükséged. De bármikor újabb is kérhető, amivel még tovább növelhetőek az egyes ételek, receptek tárháza, mellyel biztosítható a változatos, egészséges életmód, és az elért eredmények hosszútávú fenntartása.

Az étrend megrendelése után online kérdőív kitöltését fogja lehetővé tenni a rendszerünk, ahol minden egyéni paraméter megadható, ez jelenti az étrendkészítés alapját, ebből dolgozunk.

A megrendelést követően 8 naptári napon belül van lehetőség előre utalással rendezni a program díját. Az étrendkészítést kizárólag az átutalás megérkezése után kezdjük el.

Az elkészült táplálkozási programot az utalás megérkezésétől számított kb. 7 munkanap alatt készítjük és küldjük el részedre emailben, elektornikus számla kíséretében.

Ezeket láttad már?

Slim Fit DVD

990 Ft 2.990 Ft

DVD csomag

1.980 Ft 4.990 Ft


Sikertörténetek

Előtte
Utána

Szabó Mónika

14
Kg fogyás
Életkor: 21 éves
Kezdeti súly: 86 Kg
Jelenlegi súly: 72 Kg

Mónika
Sikertörénete

Mónika általános iskolás korában kezdett elhízni. Kedvelte ugyan a tornaórákat, de az evést is legalább annyira, így rendszeres volt a délutáni csokievés, nassolás valamint a főételekből is az egyre nagyobb adagok elfogyasztása.

Ezután az osztálytársak folyamatos csúfolása, kritikája nagyon rosszul érintette, önsajnálatba menekült. Így döntötte el, hogy változtatni szeretne az életén, lemondott a péksüteményekről, pékárukról, aminek addig a rabja volt. A gyorséttermeket, túlfűszerezett, zsíros ételeket pedig felváltották az egészséges ételek a segítségemmel. A folyadékbevitelre is odafigyel, hogy a napi 2,5 liter víz meglegyen.  Mónikával könnyű dolgom volt a mozgás terén, mert szeret úszni, biciklizni így ezek mellé egy otthoni kis súlyzós edzést javasoltam testrészekre bontva heti 3-4 alkalommal. Hamar elkezdtek látszódni az életmódváltás kedvező hatásai, így később edzőtermi edzésekkel is kiegészítette az otthoni edzést. Végül 72 kg-ra sikerült lefogynia a FittAlak programom segítségével és szeretné tartani is ezt tendenciát.

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban?

Tedd fel a webshop@fittalak.hu e-mail címen vagy kattints az alábbi gombra:
Kérdésem van