Rólam

Balogh Rita vagyok, nemzetközi végzettségű fitnesz sportedző. Több éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött, mára hazánk egyik legismertebb új generációs női fitnesz trénere.

Ezt a tudásom több területen is kamatoztatom. Elsősorban saját programom létrehozásával, melyet FittAlak névre kereszteltem.

Programom célja, hogy segítsek Neked egészséges életmód tanácsokkal, hatékony edzésprogramokkal a legjobb formádba lendülni.

Kapcsolat

Hol találkozhattál már velem?

Média

Fitt.Info Magazin
2016. 04. szám
Wellness Magazin
2014. XIII. évfolyam 3. szám
Wellness Magazin
2015. XIV. évfolyam 2. szám
Az irodából a futópadra - interjú Balogh Rita fitneszedzővel
NLCafé, 2017. február 03.
LifeTv - Ez zsír! magazinműsor
2017. jún. 25.

Fellépések

Nagy örömmel tölt el, hogy az ország számos pontján alkalmam volt fellépni és együtt tornázni Veletek!  A legfőbb megyeszékhelyeken már találkozhattunk (Budapest, Pécs, Szeged, Győr, Miskolc, Székesfehérvár, Szolnok stb.)

Leírhatatlan érzés teltházas tornát megtartani, amikor egy sok száz főből álló vidám, lelkes közösség egyszerre mozog kortól és nemtől függetlenül.  Aktívan képviselik magukat az egyes korosztályokból: a gyerekektől, a nyugdíjasokig, ezért tartom kiemelten fontosnak az ilyen eseményeket nem csak alakformáló, hanem egészségmegőrző szempontból is.

Ráadásul egy ilyen közös torna után mindig lehetőség van fotókészítésre, beszélgetésre, amikor alkalmunk nyílik kicsit személyesen is megismerni egymást.

Az Események gombra kattintva megnézheted hol találkozhatunk a legközelebb.