Sikertörténetek

Előtte
Utána

Kis Szandra

10
Kg fogyás
Életkor: 27 éves
Kezdeti súly: 63 Kg
Jelenlegi súly: 53 Kg

Szandra
Sikertörénete

Tavaly elhatározta, hogy tennie kell valamit, mert nem tetszett neki ami a tükörben visszanézett rá.

Hosszas keresgélés után rátalált a FittAlak oldalmara. Elkezdett tornázni a honlapos programjaimra, majd a párja a Feszes&Fitt és Extrém Fitt DVD-kel . Felváltva kezdett rájuk tornázni és az eredmények pedig nem maradtak el. Ezek erőt és kitartást adtak neki, hogy ne adja fel. Később a Bikinibody Programomat is beszerezte, melyhez speciális étrend is tartozik. Szandra jelenleg is tartja testsúlyát és rendszeresen tornázik a FittAlak programjaimra.

Szandra üzenete:
„Az egyik fő különbség azok között, akik sikert érnek el, és akik nem: a kitartás.”

Előtte
Utána

Kiss Renáta

30
Kg fogyás
Életkor: 22 éves
Kezdeti súly: 90 Kg
Jelenlegi súly: 60 Kg

Renáta
Sikertörénete

2 éve még 90 kg-ot mutatott a mérleg, amikor Renáta rátalált a FittAlak programomra és eldöntötte életmódot vált a segítségemmel.

Kezdetben nagyon nehezen indult el a fogyása, ami kb. 5 hónap után meg is állt. Ekkor tudta, hogy nem szabad feladnia és hatalmas erőt merítve elkezdett minden nap tornázni a Feszes&Fitt DVD-mre és a honlapomon található tornákra, edzésprogramokra. Levelében kiemelte, hogy nagyon hálás a diétás tanácsokért és az életmódváltó tippjeimért, amikkel motiváltam és sikeresen lefogyott. Kitartása, akarata pedig nem volt hiábavaló: 30-kg-tól szabadult meg és immár egy nagyon csinos lány köszön vissza az utána fotón.

Webshop ajánló

Személyes konzultáció

Személyes konzultáció

Találkozz személyesen is Ritával, ahol lehetőséged nyílik értékes tanácsokat kapni a sikeres alakformáláshoz.
A konzultáció egyéni étrend- és edzéstervkészítést is tartalmaz, hogy számodra is elérhető legyen a saját sikertörténeted!

Megnézem