• Szállítási információk
  • Kosaram (0) 0 Ft

Személyes konzultáció

25.000Ft Az ár bruttó összegben értendő


Személyes konzultáció helyszíne:Szeretnél egyéni étrendet és edzéstervet? Szeretnél Ritával személyesen is találkozni, ahol lehetőséged nyílik minden kérdésedre/problémádra választ kapni?

Mit tartalmaz pontosan egy személyes konzultáció?

A személyes konzultáció egy komplex szolgáltatás, ami következőket tartalmazza: 

  • 1,5 - 2 órás személyes beszélgetés Ritával előre egyeztetett időpontban és helyszínen
  • személyre szabott, egyéni ÉTREND kidolgozása a találkozót követően
  • személyre szabott, egyéni EDZÉSTERV kidolgozása a találkozót követően

A személyes beszélgetés lehetővé teszi, hogy a legpontosabb információk birtokában készülhessen el a saját programod, melyet utána sikerrel alkalmazhatsz a mindennapokban.

Másik nagy előnye, hogy lehetőséged nyílik minden kérdésed feltenni Ritának, ami érdekel a saját alakformálásoddal, diétáddal kapcsolatban. Így sok hasznos információval távozol a találkozó után.
 

Először ki kell választanod a személyes konzultáció helyszínét, ami jelenleg két városban elérhető: Budapesten vagy Szolnokon.
A sikeres megrendelést követően, 8 nap áll a rendelkezésedre, hogy előre utalással rendezd a konzultáció díját. Az összeg megérkezése után, felvesszük veled a rendelésben megadott email címen a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk mikor alkalmas Neked a személyes találkozás. Ezután csak meg kell jelenned a megbeszélt időpontban és helyszínen.

A találkozón egy kellemes kávé/tea mellett Rita érdeklődni fog a táplálkozási, sportolási szokásaidról, és arról mi a célod vagy esetlegesen hol akadtál el az alakformálásban. 

Ezután kérdőív kitöltése fogja tovább segíteni az étrend- és edzésterv készítést. Táplálkozási naplót és állapotfelmérő lapot is kitöltünk közösen, innen is látszik mennyire széleskörű és pontos feltérképezésre ad lehetőséget egy ilyen konzultáció. 

Lehetőséged van bármit kérdezni és a hallottak alapján Rita értékes tanácsokkal, tippekkel fog segíteni, hogy a lehető legjobb formádba kerülhess!

A találkozó után pedig kidolgozásra kerül a személyre szabott programod, melyet kb. 7 munkanap múlva, emailben küldünk el részedre.

Ezeket láttad már?


Sikertörténetek

Előtte
Utána

Hunyadi Enikő

7
Kg fogyás
Életkor: 20 éves
Kezdeti súly: 60 Kg
Jelenlegi súly: 53 Kg

Enikő
Sikertörénete

Enikőnek nem volt komolyabb súlyfeleslege, nem is feltétlen a kilókban mért fogyás volt a célja, hanem szálkásodni, formásodni szeretett volna. 

Mivel a feszesítés volt a fő cél, így a kimondottan feszesítő, teljes testet formáló Feszes&Fitt DVD-m hatékonynak bizonyult Enikő számára is. Mindennapjai részévé vált az együtt tornázás, Ő egész pontosan úgy fogalmazott levelében annyira megtetszett neki, hogy függő lett. Mivel önmagában csak a torna nem elég, így a megfelelő táplálkozásban is a segítségem kérte és belevágott a 14 napos Táplálkozási Programomba, melyet kimondottan a céljainak megfelelően állítottam össze. 
Enikő kitartása pedig példaértékű, hiszen 10 hét alatt számokban mérve 7 kilótól szabadult meg, de a képeken is jól látszik mennyit formásodott az alakja. Elérte célját: feszesebb és izmosabb lett. 
 

Enikő üzenete:
„Rájöttem a rendszeres mozgás és egészséges étkezés nagyon fontos, ezt pedig a FittAlak programod segítségével tanultam meg”

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban?

Tedd fel a webshop@fittalak.hu e-mail címen vagy kattints az alábbi gombra:
Kérdésem van