• Szállítási információk
  • Kosaram (0) 0 Ft

Alakformáló csomag

14.990Ft Az ár bruttó összegben értendő
A csomag tartalma:

1 db Extrém Fitt DVD

14 napos Táplálkozási Program

+ AJÁNDÉK ingyen kiszállítás minden belföldi címre

Mit tartalmaz az alakformáló csomag?

1 db Extrém Fitt DVD-t

14 napos személyre szabott Táplálkozási Programot

+ AJÁNDÉK ingyenes belföldi szállítást

 

Egy 14 napos személyre szabott étrendkészítést jelent, ami csak Neked és a céljaidnak, egyéni sajátosságaid figyelembe vételével készül.

Online kérdőívkitöltéssel, melyet a megrendelést követően automatikusan felajánl a program.

Nagyon magasra tettük a mércét, hiszen több mint 2800 ételféleséget írtunk össze, azaz ennyiből dolgozunk, garantálva a minőségi, egyedi étrendeket nőknek és férfiaknak egyaránt.

Kétféle nagy csoport közül lehet kiválasztani a megfelelő programot:

-FOGYÓKÚRÁS (fogyást elősegítő étrend)

-EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ (jelenlegi alak hosszútávú megtartását segítő étrend)

A kétféle programon belül pedig számos további egyéni paramétert lehet majd a kérdőív segítségével megadni (mi a pontos cél, hány étkezést tartalmazzon az étrend, ételallergia és még sok minden mást)

A csomag megrendelése után az Extrém Fitt DVD-t kipostázzuk, a 14 napos Táplálkozási Programot pedig a megrendelés során megadott email címre küldjük elektronikus formában.

A megrendelést követően 8 naptári napon belül van lehetőség előre utalással rendezni a program díját. A csomag kiszállítását kizárólag az átutalás megérkezése után kezdjük el.

Ezeket láttad már?


Sikertörténetek

Előtte
Utána

Kiss Renáta

30
Kg fogyás
Életkor: 22 éves
Kezdeti súly: 90 Kg
Jelenlegi súly: 60 Kg

Renáta
Sikertörénete

2 éve még 90 kg-ot mutatott a mérleg, amikor Renáta rátalált a FittAlak programomra és eldöntötte életmódot vált a segítségemmel.

Kezdetben nagyon nehezen indult el a fogyása, ami kb. 5 hónap után meg is állt. Ekkor tudta, hogy nem szabad feladnia és hatalmas erőt merítve elkezdett minden nap tornázni a Feszes&Fitt DVD-mre és a honlapomon található tornákra, edzésprogramokra. Levelében kiemelte, hogy nagyon hálás a diétás tanácsokért és az életmódváltó tippjeimért, amikkel motiváltam és sikeresen lefogyott. Kitartása, akarata pedig nem volt hiábavaló: 30-kg-tól szabadult meg és immár egy nagyon csinos lány köszön vissza az utána fotón.

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban?

Tedd fel a webshop@fittalak.hu e-mail címen vagy kattints az alábbi gombra:
Kérdésem van