• Szállítási információk
  • Kosaram (0) 0 Ft

Alakformáló csomag

14.990Ft Az ár bruttó összegben értendő
A csomag tartalma:

1 db Extrém Fitt DVD

14 napos Táplálkozási Program

+ AJÁNDÉK ingyen kiszállítás minden belföldi címre

Mit tartalmaz az alakformáló csomag?

1 db Extrém Fitt DVD-t

14 napos személyre szabott Táplálkozási Programot

+ AJÁNDÉK ingyenes belföldi szállítást

 

Egy 14 napos személyre szabott étrendkészítést jelent, ami csak Neked és a céljaidnak, egyéni sajátosságaid figyelembe vételével készül.

Online kérdőívkitöltéssel, melyet a megrendelést követően automatikusan felajánl a program.

Nagyon magasra tettük a mércét, hiszen több mint 2800 ételféleséget írtunk össze, azaz ennyiből dolgozunk, garantálva a minőségi, egyedi étrendeket nőknek és férfiaknak egyaránt.

Kétféle nagy csoport közül lehet kiválasztani a megfelelő programot:

-FOGYÓKÚRÁS (fogyást elősegítő étrend)

-EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ (jelenlegi alak hosszútávú megtartását segítő étrend)

A kétféle programon belül pedig számos további egyéni paramétert lehet majd a kérdőív segítségével megadni (mi a pontos cél, hány étkezést tartalmazzon az étrend, ételallergia és még sok minden mást)

A csomag megrendelése után az Extrém Fitt DVD-t kipostázzuk, a 14 napos Táplálkozási Programot pedig a megrendelés során megadott email címre küldjük elektronikus formában.

A megrendelést követően 8 naptári napon belül van lehetőség előre utalással rendezni a program díját. A csomag kiszállítását kizárólag az átutalás megérkezése után kezdjük el.

Ezeket láttad már?


Sikertörténetek

Előtte
Utána

Hunyadi Enikő

7
Kg fogyás
Életkor: 20 éves
Kezdeti súly: 60 Kg
Jelenlegi súly: 53 Kg

Enikő
Sikertörénete

Enikőnek nem volt komolyabb súlyfeleslege, nem is feltétlen a kilókban mért fogyás volt a célja, hanem szálkásodni, formásodni szeretett volna. 

Mivel a feszesítés volt a fő cél, így a kimondottan feszesítő, teljes testet formáló Feszes&Fitt DVD-m hatékonynak bizonyult Enikő számára is. Mindennapjai részévé vált az együtt tornázás, Ő egész pontosan úgy fogalmazott levelében annyira megtetszett neki, hogy függő lett. Mivel önmagában csak a torna nem elég, így a megfelelő táplálkozásban is a segítségem kérte és belevágott a 14 napos Táplálkozási Programomba, melyet kimondottan a céljainak megfelelően állítottam össze. 
Enikő kitartása pedig példaértékű, hiszen 10 hét alatt számokban mérve 7 kilótól szabadult meg, de a képeken is jól látszik mennyit formásodott az alakja. Elérte célját: feszesebb és izmosabb lett. 
 

Enikő üzenete:
„Rájöttem a rendszeres mozgás és egészséges étkezés nagyon fontos, ezt pedig a FittAlak programod segítségével tanultam meg”

Kérdésed van a termékekkel kapcsolatban?

Tedd fel a webshop@fittalak.hu e-mail címen vagy kattints az alábbi gombra:
Kérdésem van