Sikertörténetek

Előtte
Utána

Kiss Renáta

30
Kg fogyás
Életkor: 22 éves
Kezdeti súly: 90 Kg
Jelenlegi súly: 60 Kg

Renáta
Sikertörénete

2 éve még 90 kg-ot mutatott a mérleg, amikor Renáta rátalált a FittAlak programomra és eldöntötte életmódot vált a segítségemmel.

Kezdetben nagyon nehezen indult el a fogyása, ami kb. 5 hónap után meg is állt. Ekkor tudta, hogy nem szabad feladnia és hatalmas erőt merítve elkezdett minden nap tornázni a Feszes&Fitt DVD-mre és a honlapomon található tornákra, edzésprogramokra. Levelében kiemelte, hogy nagyon hálás a diétás tanácsokért és az életmódváltó tippjeimért, amikkel motiváltam és sikeresen lefogyott. Kitartása, akarata pedig nem volt hiábavaló: 30-kg-tól szabadult meg és immár egy nagyon csinos lány köszön vissza az utána fotón.

Előtte
Utána

Hunyadi Enikő

7
Kg fogyás
Életkor: 20 éves
Kezdeti súly: 60 Kg
Jelenlegi súly: 53 Kg

Enikő
Sikertörénete

Enikőnek nem volt komolyabb súlyfeleslege, nem is feltétlen a kilókban mért fogyás volt a célja, hanem szálkásodni, formásodni szeretett volna. 

Mivel a feszesítés volt a fő cél, így a kimondottan feszesítő, teljes testet formáló Feszes&Fitt DVD-m hatékonynak bizonyult Enikő számára is. Mindennapjai részévé vált az együtt tornázás, Ő egész pontosan úgy fogalmazott levelében annyira megtetszett neki, hogy függő lett. Mivel önmagában csak a torna nem elég, így a megfelelő táplálkozásban is a segítségem kérte és belevágott a 14 napos Táplálkozási Programomba, melyet kimondottan a céljainak megfelelően állítottam össze. 
Enikő kitartása pedig példaértékű, hiszen 10 hét alatt számokban mérve 7 kilótól szabadult meg, de a képeken is jól látszik mennyit formásodott az alakja. Elérte célját: feszesebb és izmosabb lett. 
 

Enikő üzenete:
„Rájöttem a rendszeres mozgás és egészséges étkezés nagyon fontos, ezt pedig a FittAlak programod segítségével tanultam meg”

Webshop ajánló

Személyes konzultáció

Személyes konzultáció

Találkozz személyesen is Ritával, ahol lehetőséged nyílik értékes tanácsokat kapni a sikeres alakformáláshoz.
A konzultáció egyéni étrend- és edzéstervkészítést is tartalmaz, hogy számodra is elérhető legyen a saját sikertörténeted!

Megnézem